Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Japansk spa stockholm sauna stockholm

Japansk spa stockholm sauna stockholm Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Vi har behandlingar för både kropp och sinne, allt från massage till färg- och ljudterapi. Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online! Unna dig själv avkopplande massage och bad. Yasuragi hasseludden | Spa på Japanskt vis. Mycket mysigt japanskt spa på Hasseludden i Stockholm. Frukt och te buffe var kanon bra och dämpad avdelning med massage stol. Jag kan varmt rekommendera Yasuragi Hasseludden i Stockholm, Japansk.

Skepparholmen - Spa- och konferenshotell i Stockholm

Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Vi har behandlingar för både kropp och sinne, allt från massage till färg- och ljudterapi. paket-spaweekend. Välkommen till Blue Spa!

- Lidingös egna Spa. balkan-slike.info_. Frukt och te buffe var kanon bra och dämpad avdelning med massage stol. Jag kan varmt rekommendera Yasuragi Hasseludden i Stockholm, Japansk.

Lugnt och avkopplande SPA i ... - Yasuragi Day Spa

Japansk spa stockholm sauna stockholm I anslutning finns även ett större sanarium med en temperatur på grader och utsikt mot tallskogen. Omdömet skrevs 15 april Det är fortfarande samma koncept, nu i en helt ny miljö med ännu fler möjligheter till avkoppling.

Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss och låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Precis som på ett japanskt onsen får du en yukata, en bomullsrock, när du besöker oss. Omdöme om Yasuragi Day Spa.

Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som. KONCERNEN STUREBADET AB. Sturebadet · Sturebadet Marina Tower · Sturebadet Health · Sturebadet Health Care · KFI Spa Management AB. paket-spaweekend. Välkommen till Blue Spa! - Lidingös egna Spa. balkan-slike.info_.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail