Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Fotmassage stockholm bens

Fotmassage stockholm bens Unna dig en avkopplande fotmassage och få fart på dina trötta fötter. En halvtimmes fot- och underbensmassage får fart på blodcirkulationen och löser upp. Vi har ett stort utbud av spabehandlingar, djupgående massage och hudterapeutiska ansiktsbehandlingar. Varmt välkommen till Sparadiset. Lyckades att komma när Ben hade tid för en timmes massage, och vilken massage sen. Underbar kompetent massage där hon hittade många. Ben's Spa & Thaimassage KB är ett handelsbolag/kommanditbolag. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.

Salonger - Stockholm - City - Bens Spa & Thaimassage

Vi har ett stort utbud av spabehandlingar, djupgående massage och hudterapeutiska ansiktsbehandlingar. Varmt välkommen till Sparadiset. Lyckades att komma när Ben hade tid för en timmes massage, och vilken massage sen. Underbar kompetent massage där hon hittade många. Unna dig en avkopplande fotmassage och få fart på dina trötta fötter. En halvtimmes fot- och underbensmassage får fart på blodcirkulationen och löser upp.

Behandlingar

Fotmassage stockholm bens Tacksam över den extra kvart jag fått, bestämmer jag mig för att komma tillbaka, och det snart. Läs gärna vad mina kunder säger på Reco.

Det kan vara välbehövligt före eller efter en lång flygresa eller om du stått eller gått mycket. Våra behandlingar Vi behandlar alla typer av fotproblem eller ser till så dina fötter är i topptrim så de känns mjuka och sköna och du slipper problem i framtiden. Väldigt kunnig och kvalificerad massage. En avkopplande fotmassage får dessutom hela kroppen att slappna av och må bra. För behandlingar och priser samt möjligheten att boka online, vänligen klicka på Bokadirekt.

Medicinsk fotvård 90 minuter inklusive benmassage kr. SÖK TID. Den här behandlingen rekommenderar vi för dig med mycket att ta hand om. Kraftiga. Vi finns på Norr Mälarstrand 18, Kungsholmen i Stockholm nära Rådhusets Vår Fot och benmassage om 55 min är en välgörande, avkopplande fot- och.

Fot- och underbensmassage 30 min/ kr. Välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och.

Skön fotmassage med mjukgörande kräm som inleds med aromafotbad. Sparadiset Östermalm Stockholm. Sibyllegatan 50b 43 Stockholm T-bana Stadion. Vi finns på Norr Mälarstrand 18, Kungsholmen i Stockholm nära Rådhusets Vår Fot och benmassage om 55 min är en välgörande, avkopplande fot- och. Samruai thai massage Stockholm. Skönhet & hälsa mitt i Stockholm City, Sverige. akuta frakturer eller andra skador i ben, muskler eller leder, diskbråck.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail